Dragon Ball Xenoverse 2: 10 nejlepších postav, hodnoceno - Click This Blog Čeština (2024)

Dragon Ball Xenoverse 2: 10 nejlepších postav, hodnoceno - Click This Blog Čeština (1)

Hry Dragon Ball vždy zvyšovaly laťku, ať už díky vytříbeným herním mechanismům nebo přidáním šíleně silných postav do soupisek. Dragon Ball Xenoverse 2 esa v obou těchto kategoriích a zároveň přivádí fanoušky do vytržení zbožnými postavami, jako je Ultra Instinct Goku nebo nejzuřivější padouši, jako je Goku Black.

I když získání převahy vyžaduje dovednost, hráči musí pečlivě vybrat postavy, které nejvíce vyhovují jejich hernímu stylu, aby nakonec získali triumf. Když dojde na žár bitvy, Dragon Ball Xenoverse 2 nabízí ty nejmocnější postavy předvedené v sérii. Zde jsou některé z nejlepších postav, ze kterých si hráči mohou vybrat.

10 Zlatý Frieza

Dragon Ball Xenoverse 2: 10 nejlepších postav, hodnoceno - Click This Blog Čeština (2)

Golden Frieza, jeden z nejikoničtějších padouchů v Dragon Ball Xenoverse 2, je síla, se kterou je třeba počítat s ohledem na jeho smrtící schopnosti. Ačkoli to není nejlepší pro fyzické poškození, Golden Frieza je většinou známý svými ničivými super útoky, jako je Death Ball a Death Beam, spolu s Golden SuperNova.

Jeho pasivní dovednost, Působivá přítomnost, mu umožňuje zvýšit základní útok, ale samotná transformace Golden snižuje jeho regeneraci staminy, což z něj dělá pro hráče dvousečný meč.

9 Super Saiyan Bůh Goku

Dragon Ball Xenoverse 2: 10 nejlepších postav, hodnoceno - Click This Blog Čeština (3)

Super Saiyan God Goku, smrtelník, který vstoupil do říše bohů, i když se mu nedostalo příliš pozornosti v sérii Dragon Ball, se stal vrcholem v Dragon Ball Xenoverse 2 se svou dovedností v bitvě.

Díky silné přítomnosti ve fyzických útocích i útocích Ki mohou hráči využít God Kamehameha a také Super Dragon Fist k získání převahy v bitvě. Síla však něco stojí, protože tyto útoky spotřebují mnoho Ki, což může způsobit, že hráči budou v zápalu bitvy zranitelní.

8 Super Saiyan 4 Goku

Dragon Ball Xenoverse 2: 10 nejlepších postav, hodnoceno - Click This Blog Čeština (4)

Pro ty, kteří touží po nějaké akci zblízka, Super Saiyan 4 Goku nabízí úder v Dragon Ball Xenoverse 2. Super Saiyan 4 Goku je postavou z blízkého dosahu a má na svém kontě několik útoků na blízko, jako je Dragon Hammer. a Dragon Flash Fist a zároveň předvádí 10x Kamehameha spolu s Ki Blast Cannon, když jeho Ki útočí.

Protože je však odborníkem na boj zblízka, je zranitelný vůči útokům na velkou vzdálenost a nemá největší výdrž, což může v některých případech ztěžovat bitvu.

7 Zásah

Dragon Ball Xenoverse 2: 10 nejlepších postav, hodnoceno - Click This Blog Čeština (5)

Vynikající v prostoru a čase, Hit, hlavní zabiják z Universe 6, dokáže bleskově prolétnout bitevním polem díky své schopnosti přeskočit čas. Hitův impozantní nepřítel v boji na blízko, většina Hitových dovedností se točí kolem koncentrovaných útoků na blízko, jako je Time-Molotov nebo Assassin Strike.

To vše v kombinaci s jeho vysokou výdrží a odolností činí z Hitu definitivní volbu, ale jeho nedostatek útoků na dlouhou vzdálenost, stejně jako zranitelnost vůči nim, spolu s trestuhodným obdobím ochlazení na jeho Time-Skipu, může způsobit problémy během hektiky. bitvy.

6 Broly

Dragon Ball Xenoverse 2: 10 nejlepších postav, hodnoceno - Click This Blog Čeština (6)

Legenda mezi saiyanskými válečníky, Dragon Ball Super Broly v Dragon Ball Xenoverse 2 je stejně katastrofální, jak je vylíčen v sérii. Broly, bestie zblízka, je známý svou monstrózní silou a také energetickými výbuchy, jako je Gigantický řev a Gigantický meteorit, které dokážou omráčit nepřítele a změnit krajinu jediným úderem.

Ačkoli Brolyho technika zvaná Full Power Charge zvyšuje rychlost spolu se silou, Broly má obecně pomalé pohyby a také postrádá dlouhé útoky, které mohou být pro nepřítele více než dostatečné, aby získal převahu.

5 Super Saiyan Blue Vegito

Dragon Ball Xenoverse 2: 10 nejlepších postav, hodnoceno - Click This Blog Čeština (7)

Vegito je ve srovnání s Gogetou uvolněnějším spojením Goku a Vegeta ve srovnání s Gogetou a je hrozbou v Dragon Ball Xenoverse 2 – zvláště ve stavu Super Saiyan Blue. Super Saiyan Blue Vegito, známý pro svůj ikonický Spirit Sword a také Final Kamehameha, přináší zdravou směs útoků na blízko a energetických výbojů v bitvě, i když hráči zjistí, že se více spoléhá na údery než na Ki útoky.

Některé z jeho útoků mohou vyčerpat výdrž o něco rychleji; v kombinaci s jeho nedostatkem dlouhých pohybů to může být problematické. Přesto v rukou správného hráče patří Super Saiyan Blue Vegito mezi nejsilnější v Dragon Ball Xenoverse 2.

4 Goku Black

Dragon Ball Xenoverse 2: 10 nejlepších postav, hodnoceno - Click This Blog Čeština (8)

Goku Black, bůh v těle smrtelníka, dává ve hře Dragon Ball Xenoverse 2 najevo svou božskou přítomnost jako nejoblíbenějšího padoucha všech dob. Goku Black je hrozbou pro smrtelnou říši a terorizuje své nepřátele technikami jako Divine Lasso, Black Kamehameha a Blades of Judgment.

Zde je třeba poznamenat, že většina schopností Goku Blacka je na dlouhé vzdálenosti, což znamená, že může být zranitelný v boji na blízko. A i když některé pohyby zní božsky skvěle, může chvíli trvat, než se nabijí, což může být v rychlých bitvách trochu otravné.

3 Super Saiyan Blue Gogeta

Dragon Ball Xenoverse 2: 10 nejlepších postav, hodnoceno - Click This Blog Čeština (9)

Gogeta, který je známý svým rychlým přístupem k bitvám, ve své podobě Super Saiyan Blue není někým, kdo by měl být brán na lehkou váhu, zvláště v Dragon Ball Xenoverse 2 po jeho ukázce schopností ve filmu Dragon Ball Super: Broly.

Super Saiyan Blue Gogeta, který ovládá boj zblízka i bitvy na dálku, má ve svém arzenálu jedny z nejsmrtelnějších útoků, od Stardust Breaker až po Ultimate Kamehameha. Pokud si nedáte pozor, nepřátelé mohou utrpět zničující poškození během několika okamžiků, díky čemuž je Super Saiyan Blue Gogeta mezi hráči oblíbený.

2 Jiren

Dragon Ball Xenoverse 2: 10 nejlepších postav, hodnoceno - Click This Blog Čeština (10)

Jiren the Grey, známý svou zlověstnou přítomností a smrtícími dovednostmi, je v Dragon Ball Xenoverse 2 stejně smrtící, jak je ukázáno v sérii. Pride Trooper ovládá bitvy, aniž by se zapotil pomocí technik jako Power Impact, Overheat Magnetron a Power Rush.

Hráči speciálně využívají Jirenovu meditaci, která nejen obnovuje výdrž, ale také odstraňuje část utrženého poškození. Jediný způsob, jak nepřítele může napadnout, jak porazit Jirena, je ten, že dokážou čelit jeho šíleným útokům.

1 Ultra Instinct Goku

Dragon Ball Xenoverse 2: 10 nejlepších postav, hodnoceno - Click This Blog Čeština (11)

Ultra Instinct Goku, který překonává i bohy, je zdaleka nejsilnější postavou v Dragon Ball Xenoverse 2 díky svým plynulým pohybům, které mu umožnily po zvládnutí techniky andělů — Ultra Instinct.

Ultra Instinct Goku s využitím řady ikonických pohybů, od Kamehameha a Spirit Bomb až po Divinity Unleashed Ultra Instinct’s, dokáže rozdrtit nepřítele mrknutím oka. Hráči mohou zamést bojiště během několika minut, pokud mohou využít sílu Ultra Instinct.

Dragon Ball Xenoverse 2: 10 nejlepších postav, hodnoceno - Click This Blog Čeština (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Maia Crooks Jr

Last Updated:

Views: 5642

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Maia Crooks Jr

Birthday: 1997-09-21

Address: 93119 Joseph Street, Peggyfurt, NC 11582

Phone: +2983088926881

Job: Principal Design Liaison

Hobby: Web surfing, Skiing, role-playing games, Sketching, Polo, Sewing, Genealogy

Introduction: My name is Maia Crooks Jr, I am a homely, joyous, shiny, successful, hilarious, thoughtful, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.