Facilitair medewerker servicedesk |Abrona|Huis ter Heide (2024)

Beschrijving

Jij hebt kennis van facilitaire zaken en bent servicegericht ingesteld. Je vindt het fijn om het eerste aanspreekpunt te zijn bij problemen en storingen op facilitair gebied. Het is jouw expertise om (zorg)medewerkers, cliënten en bezoekers op een vriendelijke manier verder te helpen. Dit geeft jou energie, werkgeluk en plezier in je werk!

Abrona ondersteunt volwassenen met een verstandelijke beperking in en nabij de provincie Utrecht. Wij bieden langdurige zorg, behandeling, participatie en maatschappelijke ondersteuning. Met aandacht voor de cliënt en zijn of haar leefwereld. Met elkaar, voor elkaar.


Voor onze afdeling Vastgoed, Facilitair en Inkoop zijn wij op zoek naar een:

Facilitair Medewerker Servicedesk (24 – 32 uur)

Wat ga je doen?

Als medewerker van servicedesk facilitair ben jij het eerste aanspreekpunt voor medewerkers en relaties. Hulpvragen of meldingen kunnen telefonisch, per mail of via het FMIS systeem Topdesk bij je binnenkomen. Daarnaast kunnen medewerkers/relaties zich ook fysiek melden bij de servicedesk. Jij bent het eerste aanspreekpunt in de organisatie bij facilitair en vastgoed gerelateerde problemen, storingen en vragen. Aan jou de taak om medewerkers zo vlot en goed mogelijk op weg te helpen.
Meldingen die via het FMIS systeem bij de servicedesk binnenkomen neem je zelf in behandeling, zet je intern door of naar externe partijen (leveranciers, woningbouwverenigingen, e.d.). Hierbij houd je in de gaten of deze melding opgepakt en teruggekoppeld/afgehandeld wordt.

De servicedesk omvat een breed scala aan acties en werkzaamheden. Denk hierbij aan:

  • Aannemen van de centrale telefoon van Abrona;
  • Ontvangst van bezoek en post;
  • Het ontvangen en behandelen van klachten, wensen, vragen, storingen en veiligheidsvraagstukken, middels het FMIS systeem Topdesk;
  • Meldingen op urgentie niveau voorbereid doorzetten naar leveranciers;
  • Verantwoordelijkheid nemen in de voortgang en afhandelingsbewaking van meldingen en uitgezette acties;
  • Sleuteluitgifte;
  • Administratieve en financiële werkzaamheden, diverse registraties in diverse systemen (FleetGo -Wagenparkbeheer-, Afas, Sleuteluitgifte systemen, systemen die leveranciers hanteren).

Waar kom je te werken?

De servicedesk maakt onderdeel uit van de afdeling Facilitair, Vastgoed en Inkoop. Jij komt te werken bij het facilitaire team. De servicedesk is een nieuw onderdeel van de afdeling en zal gaan bestaan uit 3-4 servicedesk medewerkers. Dit geeft jou ruimte om zelf mee te denken over de invulling van de functie en opzetten van processen. De servicedesk is bereikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur. Dat betekent dat er in twee diensten wordt gewerkt. Je werktijden zijn van 7.30-16.00 uur of 8.30-17.00 uur. Ieder dag wordt de servicedesk door twee medewerkers bemand voor de front- en backoffice werkzaamheden.

Op de afdeling werken allemaal betrokken professionals die samen een gezellig en sociaal team vormen. Er wordt in een prettige en open sfeer gewerkt.

Kandidaat profiel

Wat breng je mee?

Om deze functie goed uit te kunnen oefenen zit het verlenen van service jou in het bloed. Je vindt het leuk om medewerkers met problemen snel weer op weg te helpen. Een flinke dosis geduld en assertiviteit komt je hier goed bij van pas. Je hebt minimaal een opleiding op MBO 4 niveau afgerond; het liefst richting facilitair maar als jij een autodidact bent en je de gevraagde vaardigheden en kennis zelf eigen hebt gemaakt, leren we je ook graag kennen.

Verder:

  • Een service gerichte aard, je vindt het fijn om mensen te helpen;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en goede kennis van de Nederlandse taal;
  • Administratief ben je goed onderlegd;
  • Je kunt goed prioriteiten stellen en hebt inzicht in de kosten die aanvragen met zich meebrengen;
  • Je bent in staat een goede inschatting te maken bij facilitaire en/of vastgoed processen/werkzaamheden;
  • Je bent stressbestendig en resultaatgericht;
  • Je hebt ervaring met het FMIS systeem Topdesk en overige systemen zoals Afas (is een pré);
  • Je kunt goed samenwerken en bent verbindend.

Aanbieding

Wat bieden we jou? 

Abrona biedt jou een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Werken bij Abrona betekent veel ruimte voor ontplooiing en ontwikkeling in een uitdagende werkomgeving. De functie van servicedesk medewerker wordt gewaardeerd in FWG 35 met een salaris tussen de€ 2.393,- en de € 3.360,- op basis van een 36-urige werkweek(het salaris is conform de cao Gehandicaptenzorg). Eind 2024 vindt er een verhoging van 2% plaats. Inschaling is afhankelijk van jouw kennis en werkervaring.

Naast het salaris bieden wij jou: 

  • Een aantrekkelijke eindejaarsuitkering van 8,33%; 
  • 144 vakantie uren en 57 Balans-uren per jaar (o.b.v 36 uur); 
  • Uitgebreide scholings- en opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen;
  • Een tegemoetkoming in de reiskosten; 
  • Een voordelige aanvullende collectieve zorgverzekering;
  • Een arbeidsvoorwaarden meerkeuzesysteem (bv. fietsplan, laptop,fitness);
  • Aanvullende scholing en begeleiding, met vrij toegang tot het leerportaal GoodHabitz waar je ongelimiteerd e-learning modules kunt volgen; 
  • Een warme onboarding. Je krijgt toegang tot de Abrona appical app om de organisatie te leren kennen.

Hoe nu verder?

Enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer! We leren je graag kennen om te zien of jij met jouw Expertise, Ervaring, Empathie en Energie bij ons past.

Meer weten? Bel, mail of app met Tanja Legemaat (recruiter) – telefoon 06-50020158 of tanja.legemaat@abrona.nl

Over Abrona

Het leven, dat mag niet zomaar aan je voorbijgaan. En tegelijkertijd valt het lang niet altijd mee, om toe te komen aan het leven dat je voor ogen hebt. Het blijft een zoektocht - zeker als je een verstandelijke beperking hebt. Optimale ondersteuning en zorg staat of valt dan met hoe goed je die zoektocht samen weet aan te gaan. Met wat je weet te bedenken om de meest waardevolle ingrediënten, hoe klein ook, binnen bereik te brengen en te houden. Dat raakt niet alleen de cliënt zelf, maar ook het leven van je naasten en veel anderen. Bij Abrona gaan we daarom elke dag weer samen op zoek, met elkaar, voor elkaar. Want hoe je het ook bekijkt, je hebt nog een heel leven voor je.

Facilitair medewerker servicedesk |Abrona|Huis ter Heide (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rev. Porsche Oberbrunner

Last Updated:

Views: 6128

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rev. Porsche Oberbrunner

Birthday: 1994-06-25

Address: Suite 153 582 Lubowitz Walks, Port Alfredoborough, IN 72879-2838

Phone: +128413562823324

Job: IT Strategist

Hobby: Video gaming, Basketball, Web surfing, Book restoration, Jogging, Shooting, Fishing

Introduction: My name is Rev. Porsche Oberbrunner, I am a zany, graceful, talented, witty, determined, shiny, enchanting person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.